miércoles, 1 de octubre de 2008

Solidaritat amb CUBA


L’Associació d’amistat amb Cuba ‘Pep Linares’ prepara un sopar per
la reconstrucció d’una escola


L'Associació d'Amistat amb Cuba ‘Pep Linares' ha organitzat un sopar per a recaptar fons i aconseguir reconstruir una escola de Santiago de Cuba que va sofrir greus desperfectes a causa del pas de l'huracà Ike.
Amb l'objectiu de reconstruir el sostre de l'escola ‘Otto Parellada' en Yerba de Guinea, situada a la població Songo-Lamaya de la província Santiago de Cuba, l'Associació d'Amistat amb Cuba ha organitzat un sopar per al proper 3 d'octubre al Casal Jaume I – Centre Ovidi Montllor. Les entrades ja estan a la venda al propi Casal i costen 15 euros cadascuna, a més, qui ho desitge por col·laborar realitzant un donatiu al compte de l'Associació 2090 1010 0006244335.
Des de l'agrupació assenyalaven que de moment esta escola, a la que acudeixen xiquets d'entre 5 i 12 anys, continua funcionant utilitzant com a sostre fulles de palmera i que encara que la direcció provincial d'educació ja ha redactat el projecte de reconstrucció necessiten fons per a portar-lo a terme. A més, cal tindre en compte que degut al bloqueig “a vegades tenen problemes per abastir-se de cement” explicaven des de la pròpia associació. I és que si un vaixell porta a Cuba coses tan senzilles com sabó o arròs ha d'enfrontar-se a les restriccions que imposa EE.UU segons les quals fins que passen 6 mesos eixe vaixell no podrà comerciar amb nord-america.

0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008