lunes, 16 de julio de 2012

L'incendi a la serra de mariola

Un drama es el que passat a la serra de mariola (parc natural nacional des de 2002) i fins el seu pico més alt "el mont-cabrer" el foc arrasat amb tota la montanya en tant sols una nit ... Ja teníem que haver millora't en extinció d'incendis!!... mal anem si van a ser les coses igual després d'esta quimera pels alcoians... Hi ha moltes preguntes i  els ciutadans no entenen de tanta burrocracia... a més de ser més coordinats i seriosos quan esta cremant-se la muntanya.
Aquest blog i com al nostre diari el gratis, que recollim el nom de LES MUNTANYES  esta molt dolgut pel foc al parc natural de mariola i també per no poder haber fet més i en més rapidesa per apagar les flames des de el primer moment quan va començar i acabat en una inoblidable catàstrofe natural: pels animal-ets que son d'allí, pins junt a les carrasques, les plantes i la flora endèmica de mariola, única al món i nosaltres pobres  que no podrem disfrutar-ho mai més com fos abans. 

Tenim que cuidar més les coses i reflexionar...   
Els oxígens, des de serelles a la mola que van pujan't al montcabrer on els arbres de carrasques i pins ens han donat la respiració a tots els pobles de les muntanyes dia a dia, el trobarem a faltar, i serà algún estrany no tirar de menys...!?
També agraïm a tots el que han lluitat en apagar el foc al montcabrer, bombers, els mitjos aeris, ACIF, UME, voluntaris espontanis (que fan falta, això sí, ben equipats... ), i a tots els van col.laborar de una o altra manera i  els que preocupats ens han informa't i fotografiat de tot el que passava en cada instant al twiter, facebook, etc...


0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008