martes, 28 de mayo de 2013

'Homenatge a T' recordant l’Ovidi


Altre dels punts importants d’atenció en la XXIII Mostra de Teatre d’Alcoi serà dimecres 29 a les 20’30 hores al Teatre Calderón amb ‘Homentge a T’. Es tracta d’un espectacle multidisciplinari que naix amb l’objectiu de retre homenatge a la figura de l’Ovidi Montllor, com a cloenda dels diversos actes del 70 aniversari del seu naixement, a través de ‘Teresa’ i la seua cançó, un personatge, quasi mite, des de l’emoció i el record d’una época. L’autor de la història de vora 600 versos, un poema dramàtic escenificat, és Jordi Botella, qui conta a través d’un home-xiquet -el mateix Ovidi- l’aventura vital de Teresa Mora, qui va viure de 1900 a 1950, amb orígens humils fins la seua mort a un barracó a les afores d’Alcoi. Pep Sellés serà l’encarregat de fer els papers masculins i Rosanna Espinós els femenins, juntament amb els xiquets Mauro i Inés Padilla, germans, tots ells dirigits per Pepa Miralles representants de la companyia La Dependent, amb Joanfra Rozalén com productor executiu i Ferran García, Víctor Antón, Miriam Espinós, Lidia Miró y Luis Vélez, formant part de l’equip. Dos amics personals de l’Ovidi, com la víuda d’Alejandro Soler, Paqui Dènia, s’ha ocupat del vestuari i Antoni Miró ha fet el cartell. La música original i el saxo els ha posat Moisés Olcina, estant acompanyat per Joan Aracil a les guitarres i Jordi Sempere en la variada percussió. Completen el muntatge en la direcció de l’audiovisual que es projectarà Xavi Cortés, al front de Visual Produccions, amb Carolina Miralles, Pau Sanmiguel, Juan Ruiz i Sergio Llorca, com a resta de l’equip. Tan original iniciativa té la participació de nombroses entitats: Universitat d’Alacant, Universitat Miguel Hernández, Universitat Politècnica de València, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat de València, Xarxa Vives d’Universitats, Institut Ramón Llull, Xarxa Alcover, Unión Alcoyana Seguros, Generalitat Valenciana i Ajuntament d’Alcoi. 

viernes, 24 de mayo de 2013

Convidats estudiants d'EE.UU a Alcoi



35 alumnes de  nord-america estaran a Alcoi fins al 28 de juny

Covidats estudiants de la Universitat de Notre Dame 

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia ha rebut recentment al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi al grup de 35 estudiants de la Universitat de Notre Dame que fan una estada d’estudis a Alcoi, gràcies al programa que comparteixen amb el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

Per cinqué any consecutiu, alumnes d’aquesta universitat ubicada a l’estat nord-americà d’Indiana trien Alcoi per al seu programa d’estiu, desenvolupat pel professor Scott Morris. Al llarg d’aquestes setmanes tindran ocasió de visitar diferents empreses i llocs d’interés del nostre territori, i van tindre oportunitat de prendre contacte amb l’Ajuntament i també la Llotja de Sant Jordi, on van poder visitar l’exposició sobre l’Hospital Sueco-noruec d’Antoni Miró que alberga l’espai subterrani.

Manolo Gomicia, en nom de l’Ajuntament, els va donar la benvinguda i els va mostrar un audiovisual sobre Alcoi en què es mostren diferents aspectes d’interés turístic i cultural. Gomicia, a més, els va desitjar una bona estada a la ciutat, convidant-los a tornar sempre que vullguen perquè “a Alcoi teniu la vostra casa”.


sábado, 18 de mayo de 2013

video-art el gratis




video-art realitzat quan els vint anys d'el gratis l'any 2007






Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008