viernes, 24 de mayo de 2013

Convidats estudiants d'EE.UU a Alcoi



35 alumnes de  nord-america estaran a Alcoi fins al 28 de juny

Covidats estudiants de la Universitat de Notre Dame 

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia ha rebut recentment al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi al grup de 35 estudiants de la Universitat de Notre Dame que fan una estada d’estudis a Alcoi, gràcies al programa que comparteixen amb el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

Per cinqué any consecutiu, alumnes d’aquesta universitat ubicada a l’estat nord-americà d’Indiana trien Alcoi per al seu programa d’estiu, desenvolupat pel professor Scott Morris. Al llarg d’aquestes setmanes tindran ocasió de visitar diferents empreses i llocs d’interés del nostre territori, i van tindre oportunitat de prendre contacte amb l’Ajuntament i també la Llotja de Sant Jordi, on van poder visitar l’exposició sobre l’Hospital Sueco-noruec d’Antoni Miró que alberga l’espai subterrani.

Manolo Gomicia, en nom de l’Ajuntament, els va donar la benvinguda i els va mostrar un audiovisual sobre Alcoi en què es mostren diferents aspectes d’interés turístic i cultural. Gomicia, a més, els va desitjar una bona estada a la ciutat, convidant-los a tornar sempre que vullguen perquè “a Alcoi teniu la vostra casa”.


0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008