martes, 16 de julio de 2013

VIIIa Nit dels Premis Ovidi Montllor




Alcoi triomfa als Premis Ovidi Montllor de la música en valencià 2013

El Teatre Micalet de València va tornar a acollir aquesta gran celebració

Que la música en valencià travessa un dels seus millors moments -pel que fa a creació- ja no és cap novetat. I que els alcoians i alcoianes estan posicionant-se en aquest terreny de les arts amb molta traça ja és més que una realitat consolidada. Així ho van demostrar els resultats obtinguts per una nodrida representació alcoiana a la VIIIa Nit dels Premis Ovidi Montllor.
Aquests guardons són lliurats pel Col·lectiu Ovidi Montllor a les propostes musicals fetes en la nostra llengua i més destacades de l'any. El Teatre Micalet de València va tornar a acollir aquesta gran celebració de la nostra música tot envoltat d'un clima de reivindicació però -sobretot- de goig per la bona collida d'aquesta temporada.
Com dèiem, els representants alcoians van aconseguir emportar-se gairebé tots els guardons als quals estaven nominats. La primera alegria de la nit ens la donaven els Arthur Caravan, premi a Millor Clip de Vídeo per 'Vents', realitzat per David Cloquell.
Poc després era el torn de 'Júlia', una nova proposta darrere de la qual es troba Estela Tormo amb 'El Mecanoscrit', un projecte "còsmic" -com ella el va definir- que en poc temps ja li ha portat una gran alegria amb el premi com a Millor Maqueta.
Pau Miquel Soler va ser altre dels triomfadors de la nit i es va emportar el premi com a Millor Disc de Cançó per 'L'amor o la guerra', en el qual versiona poemes de Vicent Andrés Estellés.
Però si hi va haver una veu alcoiana que va destacar en aquesta VIIIa Nit dels Premis Ovidi Montllor, aquesta va ser la d'Amàlia Garrigós. La periodista i ex de RTVV ha estat una de les principals veus que ha contribuït a la difusió de la nostra música des de les ones de Ràdio 9. Ara, víctima d'un brutal ERO, segueix defensant aquesta producció pròpia com a veu experimentada, i així li ho va reconèixer el COM.

0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008