viernes, 30 de agosto de 2013

El Cònsul d'Ecuador a Alcoi

Reunió amb el cònsul d’Equador 

i l’Associació d’Equatorians i Iberoamericans







Per preparar futures col·laboracions i estretir lligams entre l’Ajuntament i la comunitat d’iberoamericans

El regidor de Participació Ciutadana Paco Agulló ha mantingut una reunió de treball amb representants de l’Associació d’Equatorians i Iberoamericans, a la qual ha assistit també el cònsul general d’Equador a Alacant Carlos Torres García.
La reunió ha servit per avançar en diversos projectes de col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació, i també per estretir lligams entre l’administració local i la comunitat d’iberoamericans residents a Alcoi i comarca, més enllà de les iniciatives conjuntes que ja es porten a terme.
Entre altres iniciatives, s’ha tractat la celebració d’una activitat esportiva que tindrà lloc durant els propers mesos de setembre i octubre, amb quatre dissabtes consecutius d’activitats esportives al Parc del Romeral. També, segons indica Paco Agulló, s’ha començat a estudiar la possibilitat de que Alcoi aculla un festival de folklore iberoamericà l’any 2014.

Tal i com comenta el regidor de Participació Ciutadana, “tenim una excel·lent relació amb l’Associació d’Equatorians i Iberoamericans d’Alcoi, i ja hem col·laborat en diferents activitats. No només en la celebració de la festa de la seua patrona, que cada any s’inclou a l’Alcoi d’Estiu, sinó també en la celebració del 9 d’Octubre, quan col·laboren amb la regidoria organitzant actuacions de folklore i dansa, donant exemple a més d’integració i normalitat cultural. I ara sorgeix la possibilitat d’ampliar les iniciatives, amb la qual cosa estem molt contents de poder col·laborar i treballar conjuntament amb el col·lectiu. La Regidoria de Participació té les portes obertes a tota la ciutadania, i sempre és positiu canalitzar iniciatives com les que l’associació ens planteja, ja que enriqueixen el panorama cultural i social alcoià”.

0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008