viernes, 18 de octubre de 2013

Dia Mundial Cancer de mama



L’Ajuntament col·labora amb Solc i AECC
Alcoi commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama

Huí divendres 19 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama, i a la nostra ciutat s'han realitzat diverses activitats tant divendres com dissabte de la mà de les associacions Solc i Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social.
Al llarg del divendres, Solc ha disposat de taules informatives a diferents punts de la ciutat: davant el supermercats Mercadona de l’Alameda, El Camí i Santa Rosa, i també a les portes de Consultes Externes de l’Hospital Verge dels Lliris. Ja a les 18 horesla Plaça de Dins acollirà la lectura d’un manifest per part d’ambdues entitats, seguida d’una batucada.
Dissabte serà l’AECC l’encarregada d’habilitar taules informatives, en aquest cas a les portes de l’Ajuntament, al Mercat de Sant Roc, davant El Teix i a l’Avinguda de la Hispanitat (davant el bar Las Cañas).
Tal i com explica la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “amb aquestes activitats es preveu informar i alhora conscienciar a la població sobre aquesta malaltia que afecta a milers de dones. Especialment, s’incidirà en la seua prevenció, la principal arma per a lluitar contra el càncer de mama. Al mateix temps, voldríem aprofitar aquest dia per reclamar a les administracions autonòmica i estatal que posen fi a les retallades en Sanitat, i que es destinen més recursos a lluitar contra el càncer de mama, tant per a investigació, com per a prevenció, com per a tractament”.


0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008