martes, 8 de octubre de 2013

Visita Alumnes d'Eslovaquia

La impulsora del programa és la professora alcoiana resident a aquell país Anna Micó

Alumnes d’Eslovàquia d’intercanvi amb el Pare Vitòria visiten l’Ajuntament

Aquest mateix matí han visitat l’Ajuntament un grup de 17 alumnes de Batxillerat eslovacs que es troben durant 10 dies a la nostra ciutat per participar en un programa d’intercanvi amb l’IES Pare Vitòria. Els estudiants han vingut acompanyats dels alumnes de 4t d’ESO que els acullen a les seues cases, que durant aquests dies conviuen amb ells a les classes i les diferents activitats, i que d’ací a uns mesos tornaran la visita i passaran alguns dies a la localitat de Nové Mesto Nad Vahom, població propera a Bratislava d’on provenen els joves estudiants eslovacs.
Aquest intercanvi té com a principal impulsora a l’alcoiana Anna Micódocent de la nostra ciutat que treballa a l’institut eslovac, i que va creure interessant acostar aquestes dues cultures mitjançant una experiència així. Per això, va contactar amb l’institut alcoià, i fruit d’aquesta col·laboració naix un programa que espera consolidar-se en anys vinents encetant una interessant línia de treball internacional entre ambdós instituts.
El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia els ha donat la benvinguda en nom de l’Ajuntament al Saló de Plens,desitjant-los una bona estada, i esperant que gaudisquen al màxim tant de la nostra ciutat, com del nostre entorn, com també de l’experiència que viuran aquests dies.


0 comentarios:


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora



La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008