lunes, 16 de julio de 2012

L'incendi a la serra de mariola

Un drama es el que passat a la serra de mariola (parc natural nacional des de 2002) i fins el seu pico més alt "el mont-cabrer" el foc arrasat amb tota la montanya en tant sols una nit ... Ja teníem que haver millora't en extinció d'incendis!!... mal anem si van a ser les coses igual després d'esta quimera pels alcoians... Hi ha moltes preguntes i  els ciutadans no entenen de tanta burrocracia... a més de ser més coordinats i seriosos quan esta cremant-se la muntanya.
Aquest blog i com al nostre diari el gratis, que recollim el nom de LES MUNTANYES  esta molt dolgut pel foc al parc natural de mariola i també per no poder haber fet més i en més rapidesa per apagar les flames des de el primer moment quan va començar i acabat en una inoblidable catàstrofe natural: pels animal-ets que son d'allí, pins junt a les carrasques, les plantes i la flora endèmica de mariola, única al món i nosaltres pobres  que no podrem disfrutar-ho mai més com fos abans. 

Tenim que cuidar més les coses i reflexionar...   
Els oxígens, des de serelles a la mola que van pujan't al montcabrer on els arbres de carrasques i pins ens han donat la respiració a tots els pobles de les muntanyes dia a dia, el trobarem a faltar, i serà algún estrany no tirar de menys...!?
També agraïm a tots el que han lluitat en apagar el foc al montcabrer, bombers, els mitjos aeris, ACIF, UME, voluntaris espontanis (que fan falta, això sí, ben equipats... ), i a tots els van col.laborar de una o altra manera i  els que preocupats ens han informa't i fotografiat de tot el que passava en cada instant al twiter, facebook, etc...


Per saber l'hora arreu del mon

Click! el lloc que vols saber l'hora

La pàgina es teva... EL GRATIS / plaça d'espanya, 14 / alcoi 03801

Design by Dzelque Blogger Templates 2007-2008